2015/12/12

5 x PAREMPI JOULUFIILIS

Blogitiimipostausta pitkästä aikaa, pitkästä aikaa ylipäänsä mitään postausta. Koska tää on hyvän fiiliksen postaus, en ala valittaa siitä, etten oo nähny auringon pilkahtavan useaan viikkoon. Muiden meijän tiimiläisten blogit löydät linkattuina sivupalkista ja suosittelen kurkkaamaan tyttöjen ihanat joulufiilispostaukset! :-) Oikein ihanaa lauantaiaamupäivää kaikille! 

1x Laita lempikynttilöitä palamaan, ei tarvi säästellä kynttilöiden määrässä - mitä enemmän sen tunnelmallisempaa. Sammuttele muut valot ja fiilistele hyvän musiikin parissa iltojen pimeyttä ja kynttilöiden lämmintä valoa, joulufiilis taattu! 

IMG_9809


2x Joulusiivous. Okei, tää ei ehkä tuo sitä mahtavaa rentoilulötköilyfiilistä just sillä hetkellä, mut joulua on ihana viettää siistissä kodissa, kun kaikki stressitekijät sotkun suhteen on poistettu voi rentoilla sitten ihan kunnolla! Mun joulurauhan ihan ehdottomasti tärkein tekijä, sotkussa mua alkaa vaan ärsyttää, enkä malta ottaa rennosti, haha :-D Pidetään nurkat siisteinä pitkän aikaa ennen joulua, niin joulunviettoon on kivempi alkaa 


3x Kun kynttilät on jo palamassa ja koti siivottu, on joulukoristeluiden tekeminen rutkasti kivempaa. Joulukuusen pystyttäminen tuo joulufiilistä harmaisiinkin päiviin! 

IMG_9917

4x Joululahjojen paketointi! Mä en oo vielä päässy tänä vuonna vauhtiin, sillä en oo ostanut ainuttakaan joululahjaa, mutta toivotaan, että tän päivän jälkeen saldona olis ees yksi paketti kuusen alla odottamassa joulua! :-) 

5x Herkuttelu - erilaiset suklaat, karkit ja keksit, sekä tietty leipominen, joulupiparit, joulutortut.. 

IMG_9564

Hei tyypit, ihanaa joulunodotusta! 

2 kommenttia :

 1. Tää oli kiva postaus ♥ Itelle ei oo tullut vielä mitään kovin kummoista joulufiilistä mutta näitä postauksia lukiessa se aina tulee vähänksi aikaa :D!

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulufiilistä joutuu nyt kun täällä ainakaan ei oo lunta havittelemaan vielä kahta kauheemmin! Lumi ois kuitenkin se joulun juttu :-) kiva että tykkäsit! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥