2015/12/20

20 x SNAPCHAT

Parikyt snäppiä jotka kertoo mun kuulumiset ja tekemiset viimeviikoilta, kun kamera on pysynyt visusti kameralaukussa noiden ällökelien takia! Mut löytää snapchatista nimellä ssatt94! Eiköhän mennä kuitenkin itse asiaan, etten istu tässä vielä jouluaattona rustaamassa postausta, jouluun on vaan 4 päivää IIIKS, ihanaa joulunodotusta tyypit!
Untitled

 1  Toi on monta viikkoa vanha kuva, apua.. Oonko mä tehnyt muka blogijuttujakin viimeaikoina? :o  2  Rakkaus Timberlandit tuli kotiin just ennen joulukuun vaihtumista, harmillisen vähälle käytölle ne on noiden sateiden takia jäänyt..  3  Vietettiin 27.11. tyttöjen (parhaiden työkamujen) kanssa pikkujouluja ja meijän vanhuksen synttäreitä, meijän piti käydä parilla, mutta löydettiin ittemme kotoa vasta aamuneljältä, mihinkäs se aika meni? :-D  4   Seuraavana päivänä mun loman alkamisen kunniaksi mentiin Lassin kanssa leffaan!

Untitled

 5  Löydettiin meijän unelma-asunto, jokseenkin vasta paripäivää tän jälkeen! Sen johdosta me muutetaankin 1.2.2016, jännää!  6  Saatiin Askosta aivan megaihana pehmonen korkeakiiltovalkoinen pörrömatto, voi juku toi näyttää hyvälle uuden kodin tummanharmaan laminaatin päällä!  7  Suuret ongelmat lomalla, kun lassi oli koulussa!   8   Lohisalaattia, nam!

  Untitled

 9  Kinderkalenteri, mikäs muukaan!  10  Joulukuun ekana viikonloppuna valmistauduttiin aamusta asti illan yllärikemuja varten, kerrankos sitä maailman paras isoveikka 30 vuotta täyttää!  11  Z-junalla menossa Helsinkiin, eikä veljellä ollu hajuakaan mihin sitä vietiin!   12  Mä ja veljen vaimo ihasteltiin Helsingin jouluvalotarjontaa ihan urakalla, kun käveltiin Room Escapelle!

  Untitled

  13  Satuttiin Tampereelle just sopivaan aikaan, kun nähtiin tosi kaunis ilotulitus ihan vierestä! ♥  14  Eräänä iltana pelleilin kameralla ja kuvailin kynttilöitä.  15  Toi ikeaostoslista on tälläkin hetkellä auki, muuttunut sataan kertaan ja kasvaa kasvamistaan, haha :-D   16  Yks favoritti agaain, lohi on se juttu!

  Untitled

 17  En tykkää tortillaletuista ja siks teen kaiken mihin kuuluis niitä laittaa erilaisiin taco-kuoriin!   18  Sain aikaseks hankkia talvirenkaat vasta pitkälti Joulukuun puolella, viimeviikolla kai..?   19  Nyt toi lahjamäärä on riistäytynyt käsistä kun just äsken paketoin sinne pari pakettia lisää! :-D  20  Leipasimpas eilen pitkästä aikaa joulupipareita ja vaikken niiden mausta välitä, on niiden leipominen ja koristelu ihan ykkösjuttu joulun alla! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥