2015/11/20

LIVINGROOM DETAILS

Moikka pitkästä aikaa! ♥ Mä parantelen kotosalla keuhkoputkentulehdusta, joka selätti mut lopulta viime sunnuntaina. Pitkään pyöritellyt pikkukuume, flunssa ja heikko olo yltyi nyt loppujenlopuksi keuhkoputkentulehdukseen, jonka kanssa oon kamppailu tän viikon kotosalla. Konettakaan en oo jaksanut avata kun ihan parikertaa, eikä kameraan oo todellakaan kertynyt kuvia - ei sillä, en mä oo kotoa poistunutkaan kun vaan lääkäreihin ja labroihin.

IMG_9526

Meille kotiin on tullut viimeviikkojen aikana kaikkea pientäkivaa uutta, taino oikeestaan sohva, haha :-D Muuten oon vaan järkkäillyt ja vähän nikkaroinut vanhoista heinäseipäistä jutskia, mut annetaas kuvien kertoa enemmän. Oon innostunut kodin laitosta taas ihan uudestaan ja oon alkanut seuraamaan instagramissa toinen toistaan ihanempia koti-inspis kuvien postaajia! Voi itku, mulla olis tuhat ja yks ideaa, mutta ihan liian vähän tilaa ja vääränlainen pohjaratkasu nykyisessä asunnossa.. Oon kuitenkin pikkuhiljaa onnistunut haalimaan niin kivoja ja helposti yhdisteltävissä olevia huonekaluja, että kun unelma-asunto löytyy kivalta sijainnilta ja sopivaan hintaan (terv. en maksa vuokra-asunnosta vuokraa 800e/kk, koska sillä fiksu ihminen lyhentää jo oman asunnon lainaa!) on tää yks sisustushullu ihan messissä ja valmiina muuttamaan! Vieläkun saisin noi Lassin elektroniikkavehkeet, lähinnä noi karseet takakaijuttimet teippailtua ja etukaijuttimet vietyä pintakäsittelijän hoiviin, niin alkais olla tosi jees.. Hiljaa hyvätulee, eikös se niin mee, tää alkaa vihdoin lähes kolmenvuoden jälkeen kuitenkin tuntua kodilta. 

IMG_9523

Halusin tulla ilmottelemaan noiden parinhassun kuvan voimin, että hengissä ollaan. Toivottavasti pääsen elävien kirjoihin pian, sillä mulla on tosi monta postausideaa, jotka kuitenkin odottelee toteuttajaa - päähommana tietty kuvat. Ehkä jotain joulujuttujakin ois luvassa.. No en paljasta enempää nyt vaan toivoittelen teille mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!  Mä meen laittamaan ison kupin teetä ja käperryn tähän sohvalle vähän kivemmin tyynyjen joukkoon!

IMG_9238

4 kommenttia :

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mä sähläsin puhelimella ja poistin ton kommentin! :'-D oonpas hyvä.. Mut kiitos, toi on ihanan ulkonäkönsä lisäks älyttömän mukava <3

   Poista
 2. fiksu ihminen ei välttämättä lyhennä lainaa vs. vuokra-asunto ;) itse maksan asunnostani tuon verran vuokraa (tasokas asunto + sijainti yms), mutta koska opiskelen vielä, en halua kiinnittäytyä asunnon oston myötä yhdelle paikkakunnalle. pidän kuitenkin sitten taas asumisolosuhteita tärkeänä asiana kokonaishyvinvoinninkin kannalta, joten en halua mihinkään kaupungin tms opiskelija/soluläävään :D ei se tee minusta tyhmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkottanut ihan kirjaimellisesti tervehdystäni, vaan pilke silmäkulmassahan tässä kirjotellaan! :-) Itse en suostuisi maksmaan vuokra-asunnosta vuokraa 800e/kk, sillä tosiaan maksaisin sillä esim. omakotitalon lainaa pois ja se tuntuu itsestä aika hullunkuriselta, vuokra-asunnosta kun ei omaa saa :) ymmärrän mä kuitenkin tilanteita, jollon lainanottaminen ei sovi elämäntilanteeseen (opiskelu, määrä-aikainen työ ym.), ottaisinhan mäkin lainaa omaan asuntoon jos se olis niin helppoa tai yksselitteistä, tai edes mahdollista just nyt. Ja täytynee todeta ettei se vuokran hinta kyllä määritä sen asunnon tasoa aina ihan mustavalkoisesti - omaa kokemusta on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥