2015/11/08

SLIGHTLY DIFFERENT

Heippa pitkästä aikaa ja oikein hyvää isänpäivää kaikille iseille, etenkin omalle isille jos tätä luet!    Voisin kiukutella siitä, kuinka on pimeää kun meen töihin ja pimeää kun pääsen töistä, tai siitä, kuinka arkisin on aurinkoista, tai ei vaan sada. Viikonloppusin, kun on ainoot mahdollisuudet kuvata blogiin, on satanut ikävästi vettä. Tai sitten toi toinen osapuoli on töissä sen ainoon valosan ajan. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä just nyt, ei tää loputtomiin voi kestää näinpäin, haha :-D 

Eilen käytiin pienessä tihkussa nappaamassa muutamat aika erilaiset kuvat, tai oikeestaan aika erilaisessa miljöössä. Mun mielestä kuviin saa ihan erilaisen fiiliksen kuvaamalla vähän erikoisemmissa paikoissa, eikä ihan perus poseerauskuvia, vai mitämieltä te ootte? Onnistuttiikon, vai mentiinkö pahasti puuta päin? 

IMG_9326 IMG_9251 IMG_9443

No mitäs mulle muuten kuuluu? Voisin kiukutella paljon muustakin kun tosta ulkona vallitsevasta säästä ja jatkuvasta pimeydestä, mut jätetäänkö väliin ja pidetään fiilis positiivisena? Mulle se passais paremmin kun hyvin, sillä tää aamu on alkanut maittavalla aamiaisella ja kuvien käsittelyllä yökkärissä, tukka solmussa ja likaisena. Ihanan rento sunnuntaiaamu siis! Pian suunnataan mun porukoille syömään ja loppupäivä saadaan vaan rentoilla, käydään varmaan siis ajelemassa päättömästi muutama satakilsaa ja ihmetellään, miks bensavalo taas sytty! :-D Palaillaan taas uusien kujeiden, kuvien ja toivottavasti vähän lyhyemmän postaustauon jälkeen!  

IMG_9409
IMG_9461 parka Halonen // cardigan H&M // tee Vila // jeans Bershka // sneakers Vans // scarf BikBok

6 kommenttia :

 1. Tosi kivoja kuvia, noi kengät on ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin onnistuneet kuvat, tykkään ♥

  VastaaPoista
 3. Wauu tosi upeita kuvia! Oot niin kaunis ja noi sun hiukset on ihanat ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Ihana saada maanantai iltaan tämmösiä kommentteja! ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥