2015/11/22

ENSILUMI

Heippa ja ihanaa sunnuntai-iltaa. Pitkästä aikaa sain laitettua vähän meikkiä naamaan ja päälle jotain muuta kuin kotipökät ja villapaidan. Tai villapaidathan on varmaan juurtunut mun päälle näin talvella, haha :-D Oon sen verta mukavuudenhalunen, etten tahdo kärsiä kylmästä, pukeudun lämpimästi ja pulleesti!

IMG_9694

Eilen mun työkaveri viihdytti mua koko päivän meillä, leffailtiin ja juotiin teetä kynttilänvalossa. Haettiin puolenyön aikaan Lassi pikkujouluista, luojankiitos mulla oli isin mersu lainassa, kun toi lumisade pääs yllättämään, enkä mä edes vielä omista talvirenkaita. Lassin autoon ne vaihdettiin tänään aamulla, mutta sen käsijarru oli jäätynyt kiinni, joten se tuli hakemaan mun hiustenkuivaajan alas ja lämmitteli sillä jarrunsa auki! Ei ihan nappiin menny tää aamu.. Kuvistakin sen verran, että mun pitäis oikeesti saada aikaseks tehdä toi päivitys tolle mun kennolle, kun siinä on jotain tarkennusongelmia korjailtu, en vaan oo jaksanut millään kun se on kauheen työlästä, no kaippa se on pakko, noista kokonaiskuvista tulee ihan hirveitä kun tarkennus (kuvaajan mukaan myös tarkentajassa saattaa olla vika, mutta epäilen, sillä lähempää otettujen kuvien tarkennuksessa ei oo mitään vikaa..) ei toimi! 

IMG_9619 IMG_9628
jeans Bershka // knitted H&M // parka Halonen // scarf Gina Tricot // shoes Nikkinen // beanie H&M 

Käytiin nappaamassa tossa ihan kodin lähellä parit kuvat, kun en vielä tosta ulkoilusta ihan kauheesti vällää, yskä ja nuha senkun pahenee, vaikka olo muuten on kohentunu ihan huikeen paljon verraten vaikka perjantaihin! Antibioottikuuri loppu eilen ja huomenna palaan duunipaikalle, viikko töitä ja sitten olis viikon loma. Mulla on kauhee kirjotusripuli, mutta koska mulla ei tosiaan oo mitään fiksua kirjotettavaa, enkä haluu tästä maratoni diipadaapaa niin lopettelen tähän ja toivotan teille ihanaa alkavaa viikkoa ja toivotaan että noi lumet pysyy nyt maassa jouluun asti!  
  IMG_9685

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! ♥