2015/10/18

3 x SERIES

Heippa, tiimipostausta jälleen mä tälleen mattimyöhäsenä. On mulla ollut syitäkin, palasin töihin keskiviikkona ja töiden jälkeen kauppareissut sun muut on vienyt tosi paljon aikaa. Perjantaina käytiin kattomassa kavereiden tekemä leffa (jep, kavereiden tekemä nollabudjetin leffa pyöri muutaman näytöksen leffateatterissa!) porukoiden ja Lassin kanssa. Eilen vietin aamusta iltaan aikaa veljen perheen kanssa ja voi juku mulla on ihanimmat veljenmuksut! :-D Huikeempia tyyppejä saa hakea, se niiden ylisöpöys ja viattomat letkautukset joille saa nauraa mahakippurassa. Mut koitetaas taas pysyä asiassa vaikka olis tuhat ja yks asiaa taas mistä voisin teille kirjotella.

Elikkä tässä vähän listauksena mun lempparisarjat ja leffat. Muiden tiimiläisten postaukset kannattaa kans käyä kurkkaamassa ja tuolla sivupalkissa oikeella onkin linkattuna tyttöjen blogit!

IMG_7947

Narcos - ihan huikee sarja Netflixissä. Katottiin se Lassin kanssa muutamassa illassa kokonaan ja saatiin siitä pitkäks aikaa puitavaa ja pohdittavaa. Tän ainaki jokasen poikaystävät suostuu varmasti kattomaan! ;-D Kertoo Pablo Escobarin elämästä, huumerikostutkijan näkökulmasta. 

Pretty Little Liars - Lassi väitti kovin, ettei halua tätä kattoa. Tyttöhömppää, jota ainaki mun poikaystävä odottaa viel enemmän aina ku minä! Olin ite tokan kauden lopussa kun herra oli alkanu kattomaan alusta ja se sitten nappaski mut kiinni. Nyt ootellaa kuumeisesti, että uusin kausi alkais. Tammikuuhun on vaan toivottoman pitkä aika.. 

The Killing - (Jälkiä jättämättä) ensivaikutelmaltaa tää sarja oli semmonen, etten ois varmaan alkanu kattomaa enempää jos en olis ollu kipeenä kotona. Kaikki kaudet katottu, kertoo murhamysteerien selvittämisestä! Kannattaa kattoa, vaikka pari ekaa jaksoo ei miellyttäiskää. 

IMG_8017

Mä yritin ja yritin kaivaa tähän muutaman leffanki, mutten millään saanut päähän niiden nimiä. Muistan leffan nimen ainavaan hetken sen jälkeen kun oon sen nähnyt, ku harvoja leffoja suostun kattomaan uudelleen & uudelleen montaa kertaa. Jos haluu aivotonta huumoritykitystä ni kannattaa käydä kattomassa vielä leffoissa pyörivä Napapiirin Sankarit 2 ja yhtiä parhaimpia kauhuleffoja on Hannibal Lecteristä kertovat Nuori Hannibal, Uhrilampaat, Hannibal ja Punainen Lohikäärme. :-D Ollu ihan pikkutytöstä asti mun lempparileffoja! 

Laittakaahan mulle jotain leffa ja sarjavinkkejä tulemaan! :-) 

6 kommenttia :

  1. Hei tosi kiva toteutus sullakin ja noi vinkkaukset, nää kuvat sopi hyvin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :-D tällee ehkä vähän myöhäs alkuperäsestä suunnitelmasta ja koska lassi oli töissä ja mun leffanimimuistilla ei oikeen noit leffoi voinu vinkkailla, hah :-)

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja ihana toteutus! Mä en oo iiikinä katsonut PLL, kaikki aina ihmettelee hahah :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ehkä sun pitäis kattoo sit ;-) se on oikeesti hyvä! :p

      Poista
  3. Suosittelen Edge of tomorrow- leffaa jos et ole jo sitä katsonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! :-) ei ainakaan kuulosta äkkiseltään tutulle joten täytyy pistää katselulistalle :p

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥