2015/10/13

13/10/2015

Heippa ihanat ja aurinkoista tiistai aamupäivää!  Mitenkäs teillä on lähteny päivä käyntiin? Mulla ainakin aika hyvin, vaikka polvi kipuilee edelleen rankasti. Heräsin aikasin aamulla ja laitoin heti musiikit soimaan. Sillähän hyvä fiilis on taattu, eikö? 

IMG_7976

Päätin meikkailla ja koittaa ottaa itse itsestäni kuvia ekaa kertaa tolla jalusta-itselaukasin systeemillä, nojoo. Mulla ei edelleenkään oo kaukolaukasinta, joten manuaalitarkennuksen veivaaminen kohdilleen tolla kombolla on aika haastavaa, kun pitäis vielä koittaa olla heilauttamatta jalustaa. Kolme hukkatarkennuskuvaa ja tarkennus oli suhtkoht kohdillaan. Valotus ei toki sillon 8 aamulla - tai muutenkaan meidän asunnossa sisällä oo mikään loisteliain mutta näillä mennään, haha :-D

IMG_7982

Oli mulla ihan asiaakin. Taisin vaan unohtaa sen jo, mut onneks se ei ainakaan kauheen tärkeetä ollut. Oon syöny aamupalaa, puhunut puhelimessa ja muistanut äkkiä astianpesukoneen täyttämisen ja päälle laittamisen. Kaikki tietty tässä kirjoittamisen välissä.  Palataan taas asiaan parempien kuvien ja kuulumisten merkeissä, nyt lähen kahvinkeittoon!

IMG_7986

6 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! ♥