2015/09/08

TURKEY

Moikka ihanaiset! Vihdoinkin sain valkattua kivoimmat kuvat tähän postaukseen, koska jokapäivä kameraan ei edes tallentunut kuvia vaan halusin elää loman muutoinkin, kuin linssin läpi niin saatte vaan yhden reissupostauksen johon kokosin muutaman kuvan sitten koko reissulta! 

IMG_5661

Täytyy sanoa, lentoneitsyyden menettäneenä, et mä vähän petyin koko lentokonejuttuu. Eihän mulla mennyt edes korvat lukkoon, hah :-D Se oli kuitenkin mun ainut pelko lentämistä kohtaan, että sattuis korviin. No eipä sattunut! 

No mitäpä Turkissa sitten? No, siel oli päivisin semmosta melkee viittäkytä lämmintä auringossa, varjolämpötilat oli 38 (meijän hotlalla oli varjossa lämpömittari). Oltiin Pascha Bay nimisessä hotellissa Konaklin ja Alanyan rajalla. Alanyan keskustaan kesti taksilla kymmenisen minuuttia, bussilla vartin verran. Grillasin itteäni auringossa vaan ja ainoastaan kahdesti, ekalla kerralla 10 minuuttia ja toisella kerralla 15 minuuttia - sen jälkeen oli pakko mennä uimaan! Meijän hotellialue oli varustettu suurella uima-altaalla ja lapsille oli vielä vesiliukumäet ja kaksi pienempää allasta. Parvekkeelta oli merinäköala ja kaikkee muuta kivaa. Aamupalakin oli ihan _huikee_! Eka luultiin et se oli semmosessa meijän kämpän kokosessa tilassa se koko aamiainen, mut siinä oli vaan hedelmät, kananmunajutuille, leiville ja muille oli sit omat saman kokoset tilat jossa niitä tarjoiltiin. Huh!

IMG_5637 IMG_5643

Käytiin Lassinkanssa päiväretkellä Antalyassa shoppailemassa, oonpahan nyt sit nähny ja kokenu miljoonakaupunginkin. Kysyttiin hotellilta ohjeita millä bussilla sinne pääsee ja ne katto meitä kun hulluja, kun ei menty valmiilla turistimatkajutulla :-D 

Ystävystyttiin myös baarimikon kanssa ja se heittikin meijät joka ilta kun siellä käytiin hotellille, eli vissiin 6 iltana. Reissussahan viihdyttiin 8 päivää, vaikka yritinkin jo keksiä tekosyitä, ettei tarvis lähtee kotiin. Opin muutaman sanan turkkia, kokeilin paraseilingiä (mitä ikinä lie suomennettuna), koitin surffata uimapatjalla aika kehnoin tuloksin, söin mahdottoman hyvää ruokaa, nautin lämmöstä ja meikkitömyydestä koko viikon ja kävin toki kurkkimassa vähän nähtävyyksiäkin - jokseenkin siihen viileimpään aikaan - eli yöllä. Öisin lämpö oli semmoset 32 astetta!
DSC_0027 IMG_6045 IMG_6263
IMG_6610 IMG_6656
Ruoka Turkissa on älyttömän halpaa, samoin kaikki muukin mihin liittyy työ. Sen verran tutustuttiin paikallisiin, että 400 euron kuukausansiot on kuulemma todella hyvät. Ja se palvelualttius mikä niillä paikallisilla on! Ei helvetti. En oo saanu missään niin hyvää palvelua Suomessa, kun siellä oli HUONOIN saamani palvelu. Missä meillä mennään niin pahasti vikaan? Meillä meni reissu kaikinpuolin hyvin enkä oikeen keksi jorinoitavaa, meillä loppu oikeesti ne päivät kesken kun mulla oli ties mitä osteltavaa vielä, mut tajusin vikana iltana et ei helvetti, me lähetään koht lentokentälle!

Mut hei, ettei tää olis älyttömän tylsää luettavaa niin annan noiden muutamien kuvien puhua puolestaan ja lähen ite viemään kaverille pikkuhiljaa tuparilahjaa. Palataan taas!

IMG_6171
IMG_5847

9 kommenttia :

  1. Ihana tunnelma välitty näistä kuvista! <3 ja oot tosi tosi kaunis ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 :-) uskalsin jopa biksukuvia laittaa vaikka epäröinkin ;)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, oisin voinu kyllä mielelläni tulla mukaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) mä haluaisin niiin paljon takasin jo jonnekki lämpimään! Ehkä enskuussa sitten ku on "kesäloma" taas :'D haha, toiveajattelua vaa taitaa olla.. :/

      Poista
  3. Oi oi mitä kuvia! <3 Onneks itellä enää viikko, ennen kuin pääsen välimeren lämpöön Israeliin, ettei ihan liian kova matkakuume näistä nouse ;)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihanaa lomaa sulle, itekki kattelin tossa töistä päästessä jo äkkilähtöjä kun mulla on toinen kesälomaviikko enskuussa :'D

      Poista
  4. Ton uimapatjasurffaus-ilmeen oon nähny joskus aikasemminki.. Ihanan nostalginen :'-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo :'D jos jotai väistämättä kohdataan nii tehdää se ainaki ilmeellä! XD

      Poista
  5. Ihanan iloisia matkakuvia! :)

    http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥