2015/09/01

BT - AUTUMN THINGS

kollaasi
Muutama tositosi vanha kuva mielenpiristykseks! :-)

Syksyllä säiden viilennyttyä on ihana pukeutua! Neuleet, kaulaliinat ja takit saa pikkuhiljaa kaivaa pikkutoppien ja shortsien tilalle. Syksysin ulkonäköön muutenkin jaksaa panostaa enemmän, ainakin allekirjoittanut. 
Musta syksyisin on ihana nauttia pimenevistä illoista kotona, juoda kuumaa teetä ja rentoutua kynttilänvalossa. Kesällä jos meillä polttais kynttilöitä, nousis lämpötila sietämättömästä epäinhimilliseen, haha! :-D
Kaunein vuodenaika, yksinkertasesti! Ruska, kun puista pudonneet eri oranssin ja rusken sävyissä olevat lehdet kuurassa narskahtelee jalkojen alla ja hengitys höyryää. Jostain puidenlomasta tulee auringonsäteitä. Ei hitto, se on ihan parasta! 


IMG_4369

Valokuvausinto. Se nousee mulla aina syksysin. Shoppailen kyl ehkä eniten syksysin ja uudet kuteet on pakko saada ikuistettua asukuviin. Mut ihan luontokuvaaminenkin ton kauniin luonnon takia, en malta odottaa..
Liikkuminen luonnossa, lenkkeilykin tuntuu syksysin jopa kivalle tälläsen "lenkkeily on tylsää" mielipiteen omaavalta. Liikuntamotivaatio nousee kummasti säiden viilettyä. 
Mulla tulee ainakin semmonen omanlainen rauhottuminen, asioihin on aikaa ja niihin jaksaa keskittyä eritavalla aina syksysin. 


Ihanaa ja aurinkoista syksynalkua teille!

Käykääs kattomassa muiden tiimiläisten postaukset myös!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥