2015/08/04

BT - MAKEUP ESSENTIALS

Blogitiimipostauksen vuoro taas. Mähän meikkaan tosi vähän, mun meikkivarainnoit on tosi vähäset enkä ylipäätänsä osaa meikata! :-D Se kaikille vaikee eyelinerin laitto on mulle älyttömän helppoa, samoin kulmien laitto - mut kaikki muu on sitten semmosta kielikeskellä suuta hommaa ettei mitään tolkkua. 

IMG_7366

Ripsienpidennykset on ollu älytön helpotus mun jokapäiväseen arkeen, sillä en yksinkertasesti osaa laittaa ripsiväriä nätisti kun oon tottunut noihin räpsyripsiin. Nyt, kun oon kaks päivää joutunut tuhraamaan ripsarilla aamusin ennen töitä, oon näyttänyt kaljulta rotalta joka potee silmien katoamista naaman joukkoon tai jotain muuta vastaavaa..  Okei, enkai sentään mutta muutaman kuukauden tauon jälkeen ripsarin levittäminen yläripsiin on ollu tosi hankalaa, enkä saa ripsaria asettumaan siististi.. Höh.

IMG_5598

Meikkivoiteen oon levittänyt sormin aina, mut meikkivoide on näistä jutuista uusin tuttavuus nimittäin se on ollu käytössä "vasta" pikkusen alle 2 vuotta, uuden puuterihuiskun hankin alkukeväällä ja ripsiväri ja kulmakynä, sekä puuteri on luottotuotteita jo vuosien ja taas vuosien takaa, nopeasti laskettuna jo seitsemän vuoden ajan! :-) En osaa jorinoida oikein meikkiaiheisista jutuista kun en niistä tosiaan mitään tiiä, ja eilenkin heitin meijän tiimiläisille semmosen kysymyksen ilmoille, että tietääkö ne mikä on highlitghter, miten sitä käytetään ja onko se sama asia kun valokynä.. Kertoo ehkä tarpeeks mun tietämättömyydestä meikkejä, meikkaamista tai meikin pohjustusta kohtaan (jota en oo muuten koskaan tehnyt, enkä varmaan edes osaisi, haha :-D)!
  IMG_5594

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥