2015/07/07

BT - MILTÄ MÄ NÄYTÄN OIKEESTI

Blogitiimi postausta pukkaa jälleen! Tuttuun tapaan muiden blogit on linkitettynä postauksen lopussa, käykäähän kurkkimassa nekin. Aiheena tälläkertaa on se, miten me pukeudutaan vapaa-ajalla tai millasis vaatteissa me viihdytään.

Eli otsikoinnin kökköys johtuu tosiaan mun aivottomasta maanantaista tiistaista. Mulla ei oo toiminu koko päivänä pää, ei töissä - eikä muutenkaan. Tarkotan otsikolla kuitenkin sitä, miten mä pukeudun, oon pukeutumatta tai miltä mä näytän sillon, kun en todellakaan oo valmiina nappaamaan itsestäni julkasukelposia kuvia blogiin. Ja huom. blogiin, haha :-D Muuallehan mä voin julkasta käytännössä millasta settiä vaan ja heppailuasukuvat tulee postaukseen siks, koska mähän pukeudun niihin paljonkin vapaa-ajalla, ne ei vaan esiinny blogissa. Lisäks kuvat kollaaseissa on puhelinlaatua ja ne on käsittelemättömiä! :-D

Untitled

1. Kotiin päästyä yleensä ekana lähtee farkut, ja kylmemmillä keleillä tulee pörrikset (pörrösukat) jalkaan, koska meillä on talvisin, keväisin ja syksysin kylmät lattiat. 2. Sit on mun lötköpötkö yökkäripaita joka on nuhraantunut ihan piloille, muttakun se on niiiiiiin iso että se päällä on mukava heilua kotsassa rauhassa! 3. Perus tallikuteet. 4. Talvikotiasua. Huppari ja kollarit - ilman meikkiä ja hiukset mitensattuu. 5. Tää on aika yleinen asu, pyyhepääl huitelen menee aamuin illoin, joskus pidempään ja joskus vain hetken. Ja hiukset on yleensä kotona aina kii! 


1.  Hiukset kii ja löllöhuppari, mukavan rentoa kesäiltasin. 2. Kotona oon millon mikäki toppi päällä ja tältä näytän hetken aikaa esim. töistä kotiin tultua. Aika nopee ne hiukset kyl menee kii ja vaatteet vaihtuu rennompii! 3. Töissä mul on yleensä jotain tälläst tosi simppelii päällä. Tää on kuva on kyl ku olin lähös hakee ruokaa vähän heikoshapes edellisillan riehumisten takia.. :-D 4. Tollaselle mä todennäkösesti näytän jos vastaan kävelee kadul, ainakin jos ilma on tollanen ku nyt pihalla..!! 5. Viis ulkonäöst kuha o lämmi! 

Tää alin on vanha kuva, mut tää on ehkä parhain musta otettu kuva koskaan mun omasta mielestä, en tiiä miks. Oon siin jotenki ihan omas elementissäni ja tollaset kuteet etenki noi hanskat mulla on ajaessa aina keväisin ja syksyisin. En tiiä liittyykö tähän, mut ennen mulla oli joka ikinen iltapäivä tollanen asu ja mä tosiaan kaipaan niitä aikoja! Eli mun ehdoton lemppari vapaa-ajan asu!

IMG_1022
Kuva on valitettavasti pienempi, koska se on käsitelty jo vuosia sitten tuohon kokoon!


Muiden tiimiläisten postaukset, olkaa hyvät!  

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi! ♥