2015/06/27

GOOD FEELINGS

IMG_4319 copy IMG_4323

Tää päivä alko niin hyvällä fiiliksellä, että mun oli pakko tulla jakamaan sitä teillekin! :-) Tän postauksen kuvat on napattu viimeviikonloppuna Tallinnasta myöhään perjantai iltana!

Musta oli mielettömän ihana nukkua tänään pitkään (eli puol kymmeneen, haha :-D) , herätä auringonpaisteeseen ja miehen pusutteluun!  Kuunnella aamusta asti hyvää musiikkia ja juoda rauhassa aamukahvia.  Ottaa pitkä kuuma suihku ja suunnitella iltaa.  Ottaa kone sänkyyn, alkaa käsitellä kuvia ja luonnostelemaan tulevia postauksia rauhassa, pitkästä aikaa!  Se tunne kun on tyytyväinen omiin kuviinsa.. :-D 

Illalla me aiotaan varmaankin poikien kanssa (pitkästä aikaa sillä vanhalla kunnon porukalla!!) alotella tässä meillä jonka takia mun pitäis varmaan ruveta siivoomaan pikkuhiljaa ja illasta siirryttäisiin satamaan pienet panimot suuret oluet - tapahtumaan! Saa nähä mitä ilta tuo tullessaan. Lassi lähti vähän aikaa sitten korjaamaan meijän toista autoa, toivottavasti sen sais tän viikonlopun aikana vihdoin kuntoon! Mun täytyy nyt kyllä oikeesti ruveta laittamaan tätä kämppää kuntoon ja käytävä kaupassa! Palaillaan viimeistään tiistaina blogitiimi postauksen merkeissä.


IMG_4418 IMG_4309 copy

Pitäkäähän tekin mukava lauantai! 

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! ♥