2015/06/23

TALLINNA

Heipparallaa kaikille! Mitenkäs teidän juhannukset sujuivat? :-) Meillä suju erinomaisesti, nimittäin lähdettiin perjantaina aamuyöstä kohti Tallinnaa! Oltiin perillä pikkusenjälkeen 10 ja lähdettiin suunnistamaan meijän hotellillepäin. Kun oltiin saatu kimpsut ja kampsut hotellille, kohdattiin eka ongelma - me jouduttiin murtautumaan meijän omaan matkalaukkuun, koska ei tiedetty sen turvakoodia.. No Lassi pyys mua siinä sitten laittautumaan sillävälin kun se murtaa matkalaukun, mut arvatkaapavaan oliko kaikki laittautumiskamppeet siellä matkalaukussa, haha! :-D

IMG_4012 IMG_4114

Lähdettiin hotellilta käppäillen suunnistamaan Vanhaan Kaupunkiin ja rakastuttiin siihen paikkaan ihan totaalisesti, kameraan tallentu satoja kuvia ja kymmeniä videonpätkiä ja me käveltiin ympäriämpäri häkeltyneinä ja ihan fiiliksissä näteistä maisemista. Muutes, pitäskö teidänkin mielestä myös täällä kotopuolessa olla kaikki kadut pullollaan terasseja josta löytyy ihania kukkia ja vilttejä illan kylmiä varten? Allekirjottaneen mielestä pitäs ainakin! ♥ Oli ihanaa istahtaa toinen toistaan nätimmille terasseille ja hengähtää hetki. Myös asiakaspalvelu on jotain käsittämättömän hyvää, kun on tottunut tähän suomi-meininkiin. En vaan tajua miks kaikkialla muualla ollaan niin kovin ystävällisiä, mut täällä ei sitä osata..

IMG_4116 IMG_4078 IMG_4056 IMG_4144 IMG_4129

Perjantaina meille kerty kaikenkaikkiaan reilut kakskytä käveltyä kilometriä ja yli kolkyttuhatta askelta, huhhuh! Mä kipittelin vieläpä henkkamaukan balleriinoilla koko päivän mukulakivillä, ai että mun jalat oli rakoilla ja väsyneet. Ku oltiin safkattu Vapianossa huippumaukkaat pitsat ja selvitty paikasta ulos alle kahellakympillä (yhteensä mun ja Lassin ruuat ja juomat!!!, ei täälvaa...) suunnattiin pikkuhiljaa hotellille ja lähdettiin kylpylään! Meijän hotellissa oli siis kylpylä ja ensimmäistä kertaa allasbaarin hienouden kokeneena en tyydy enää vähempään! :-D Jos mä haluan lillua vedessä ja olla baaritiskillä samaan aikaan, niin mähän olen - kerran se on näköjään mahdollista, hah!
  IMG_4166IMG_4468 IMG_4472

Illalla suunnattiin vielä takasin Vanhaan Kaupunkiin illalliselle, mielettömään pihviravintola Goodwiniin, jossa palvelu ja piffit oli niin huippua, etten muistanu napata ees kuvaa niistä möhkäleistä jotka meille "pieninä" pihveinä tarjoiltiin! Me käytännössä pyörittiin portaat sieltä ravintolasta alas ja mikä parasta - mä sain kolme jälkkäriä yhden hinnalla, enkä edes pyytänyt!

Mitä mieltä olisitte muuten pienestä videokoosteesta, kun niitä videopätkiä tuolta tallinnasta kerty? ;) 

4 kommenttia :

  1. ihania kuvia Satu! <3 Olisi kyllä kiva itekin käydä vielä kesällä Tallinnassa. :) Ja videota vaan tulemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika! :-) Ja kannattaa käydä jos vaan on mahdollisuus, me otetaan varmaan vielä enskuussa uusintareissu :p

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥