2015/03/01

HUPS, OONKO HUONO BLOGGAAJA?

Pahoittelut tästä karmeasta tai no, laiminlyövästä tavasta blogata! Valehtelisin jos väittäisin olleeni kiireinen, oon oikeesti rentoillut kotosalla, kokannut älyttömästi kaikkea kivaa, mistä on tulossa teillekin ohjeita sekä selannut teidän linkittämiä ihania blogeja ajatuksen kanssa! Ja pyörinyt tuhottoman paljon liikaa (ainakin miehen mielestä) kaupoilla etsimässä toivottomasti kaikkea kivaa uutta.. 

Mulla on tässä kuussa ollut tietty budjetti vaatteisiin sun muihin "turhempiin" hankintoihin, enkä oo menny sen yli. Oon pahasti alittanut sen, sillä lompakossa killuu vielä muutama kymppi. Oon löytänyt vaikka mitä kivaa, mutta oon ihan liian pihi, en raaski kuluttaa rahaa, joka on vartavasten tarkotettu niihin vaatteisiin ym! Onko kellään teistä ollut koskaan näin toivoton tilanne? 

IMG_8638 IMG_8619 IMG_8682 IMG_8800 En tiiä pitäiskö itkee vai nauraa, noiden kuppien kohtalona oli alunperin roskis ja mä sitten näppäränä tyttönä päätin viimeyönä "koristella" niitä vähän, haha :-D Nojoo.. Koitin siis tehdä vesimarmorointia, mitä kynsiin tehdään niin noihin kuppeihin mut se kuvion saaminen tohon kuppiin muuhunkin kun pohjaan oli yllättävän hankalaa, eikä sitä helpottanu ainakaa se, ettei se kuppi mahtunu sinne vesiastiaa..

Siinäpä oli muutamat randomkuvat viimepäiviltä, meille tulee kai kohta poikia kahvittelemaan ja mun tarkotus olis laittaa vielä jotakin kahvin kanssa tarjolle, palataan! 

2 kommenttia :

 1. Hei tuttu juttu toi pihiys, vaikka rahaa ois varta vasten vaatteisiin :D
  Oon kroonisesti peeaa, mutta joskus sattuu olemaan jokunen kymppi vaatteisiin ja sillon meen kaupasta toiseen ajatuksella 'ääh seuraavasta kaupasta voi löytyä jotain kivempaa' ja lopulta lähden kaupoilta tyhjin toimin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kans älyttömän tuttua, haha :-D Onneks en siis oo ainoo tän "ongelman" kanssa kamppaileva! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥