2015/03/05

LINKATUT BLOGIT

Heippa, vihdoin ja viimein onnistuin valkkaamaan muutaman lempparin kaikkien teidän linkittämienne blogien joukosta! Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia linkittäneitä ja kertoa, että oli äärimmäisen hankala valkata lopulta ne itselle ihan kaikkein mieluisimmat. Mennään ilman turhia löpöinöitä asiaan, ettei tästä postauksesta tule tuhottoman pitkä ja tylsä, hah :-D 

bannerimarras

Kun kurkkasin blogin ekaa kertaa, iski muhun pieni kateus, suuri inspiraatio ja vähän kaikkea siltä väliltä. Just sellainen blogi, josta mä yleisesti ottaen pidän. Ihastuin heti simppeliin ja selkeään ulkoasuun, raikkaisiin suuriin kuviin ja miellyttävään kirjoitusasuun. Amandan blogi jättää mulle ainakin ihanan positiivisen fiiliksen, eikä tekstit ole liian pitkiä ja/tai pitkästyttäviä.


juuy

Annan blogissa ihan ensimmäisenä huomion vei upea banneri! Banneria kuvittaa kauniit kuvat, se on tunnelmaltaan ihanan utuinen ja erittäin siisti ja huoliteltu. Koko ulkoasu on siististi ja hyvin toteutettu. Heppatyttönä mua tietty kiinnostaa ihanat hevoskuvat, jotka ovat lisäksi laadultaan hyviä ja laitettu blogiin suurikokoisina. Postauksia kuvittaa useat kuvat, eikä tekstistä ole tehty pitkäveteistä, kuten monissa muissa hevosblogeissa. 


oonajohannaa


Oonan blogissa vastaavasti sisältö vei ensimmäisenä huomioni. Hillitty ja erittäin yksinkertainen, valkoinen ulkoasu ei juurikaan pistä silmään, mutta voi miten ihanan aktiivinen postaustahti, vaihtelevat postauksien aiheet ja hyvät kuvat! Itselleni, jopa hieman laiskahkona lukijana, mutta kuvista hurjasti kiinnostuneena tekstien ja kuvien suhde on ehtottoman hyvä tässä blogissa.


igz05d

Kuvat, kuvat, kuvat ja vieläkerran kuvat! (tähän sydänsilmäinen emoji) Miten valoisia, hyvin otettuja ja persoonan hyvin esiintuovia voivatkaan Emilian kuvat olla! Persoonallinen ulkoasu, "tarpeeksi vähän" tekstiä ja ne suuret hyvälaatuiset kuvat. Mä selailin ja lueskelin tätä taukoamatta reilu tunnin, kun koukutuin niin kovasti, enkä vaan malttanut lopettaa. 

3 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! ♥