2015/03/10

ÄRSYTYS TIISTAI

Heippa te ihanat! Mitenkäs teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Eilen mulla oli vielä hyväpäivä, mutta tänään on taas saanut tapella väärin tehtyjen asumistukilaskelmien kanssa, tammikuun puolesta välistä tähän päivään ne ei oo vielä osanneet tehdä sitä virheettömästi, joten ei kai auta kun jatkaa taistelua, tosi turhauttavaa.  

Ajattelin irtautua hetkeks ikävemmistä asioista ja tulla blogin pariin jakamaan teille jo vissiin perjantaina? pikaisesti napatut kuvat meidän betonilaaksoisella pihalla vesiräntäsateessa (no enkai toki näytä kuvissakin melko turhaantuneelle, nii sopii näihin fiiliksiinki oikein hyvin, haha :-D). Jottei tää menis ihan valittamiseksi, niin voin kertoa, että toi mun iäisyyden vanha takki joka kuvissakin esiintyy sai uuden elämän. Revin siitä jo huonksi menneen hupun karvareunuksen pois, oioin muutamat vääntyneet nepparit ja availin kaikki naruihin tehdyt solmukasat :-D Lassi kyllä nauro kun taistelin niiden solmujen kanssa ja parjasin ettei pari solmua mua pysäytä.. Ja voi juku miten tyytyväinen olinkaan, kun toi takki näyttää taas käyttökelpoiselle. 

Oon viimepäivinä käynyt ahkerasti salilla, auttanut poikia niiden (auto)talliprojektissa & ollut ihan liikaa kotona neljän seinän sisällä. Eilen en kerinnyt onneks juurikaan kotona hengähtää, kun heti aamusta lähdettiin ulos nauttimaan ihanan aurinkoisesta säästä, eilisen kuvasaldoa näätte viimeistään huomenna! 
IMG_9211 IMG_9165 IMG_9208-k
takki ellos huivi ginatricot farkut dr.denim kengät convenrse huppari only lompakko guess

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥