2016/02/03

HINKU POSTATA & VÄHÄN KUULUMISIA

Moi! Mulla on ollu kauheen ärsyyntynyt olo, eikä missään nimessä sen takia, että "pitäis" postata, vaan HALUAN postata. Mutta mistä? Mulla ei oo kuvan kuvaa, eikä mitään kerrottavaakaan.. No miksei sitten ole?

Tulin kipeeksi viikkoa ennen tätä muuttohärdelliä. Muuttopäivänä vedin erilaisia särkylääkkeitä, rohtoja ja pastilleja naamaani enemmän kun laki sallii, enkä tahtonut pysyä tolpillani. Olo vaan paheni ja paheni, eikä se auttanut yhtään, että kun muutto oli saatu tehtyä, oli seuraavana aamuna lähtö Helsinkiin viettämään laatuaikaa äitin kanssa. Meillä oli kyllä siltikin ihana lauantai päivä, ja Apassionata oli huikea, mutten yksinkertasesti jaksanut ottaa kameraa mukaan sen olon kanssa. Keskityttiin taksiliikkumiseen, että jaksaisin iltaan asti.  Höh..  Sunnuntain mä sitten vaan nukuin..

IMG_1129

Maantaina härdelli senkunvaan jatku, me käytiin äitin kanssa Ikeassa ja mä oon koittanut parhaani mukaan purkaa täällä uudessa kodissa laatikoita, mut herranjumala kuinka helvetin paljon meillä on oikeesti roinaa? Ja kaikki on mukamas olevinaan tarpeellistakin, justjoo sanon mä! 

Oon aika kyllästynyt purkamiseen, en yhtään tiiä minne mitäkin laittaisin - vaikka täällä uudessa kodissa on tota kaappitilaa ihan riittämiin! :-D Ajattelin että maanantaina täällä ei ois ainuttakaan muuttolaatikkoa/pussia levällään ja matot ois levitelty lattioille, pyykkikone asennettu ja kaapit jonkunlaisessa jäjestyksessä, tällä hetkellä meillä esimerkiksi löytyy jauhoja ja lautasia samasta kaapista.. :-D

IMG_1128

Nytku oon päässy purkamaan mun turhautumista ja tekemään tämmösen valittelevan liirumlaarum postauksen, mulla riittäis ehkä puhtia kipitellä ruokakauppaan, tai vaihtoehtosesti jatkaa purkamista.. Toivottavasti tää mun räkätauti talttuis pian ja pääsis ottamaan blogiin kuvia, ettei tarvis mennä tälläsillä oisko nää nyt sitte kaks ja puol vuotta vanhoja naamakuvia..? :-D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥