2016/01/07

NEW HOME SHOPPING LIST

Heipparallaa ihanaiset, kai vielä ootte täällä noista jäätävistä pakkasista huolimatta? Niinkun teille jo lupailinkin niin uuden kodin ostoslistaa ois nyt luvassa! Sen enempää en ala selittelemään listaukseni lisäksi, kun että kuvat on suuntaa antavia, eikä välttämättä "kuvasta kuvaan" just niitä juttuja mitä sit todellisuudessa hankitaan! :-)

Untitled #2

 1. Uus suurempi peili seinälle, tähän on jo tilauksessa sisustustarra ;-)
 2. Lampaantalja ja muutamia koristetyynyjä, Lassi osti just meille pari Lexingtonin tyynyä, joten eiköhän samalla linjalla sitte jatketa eteenpäin! :-D
 3. Pari kattovalaisinta, meillä uudessa kodissa on keittiö ja olkkari samassa tilassa, niin ois kiva kun kattovalaisimet ois sitten samanlaiset! 
 4. Henkareita, koska niitä ei nyt vaan koskaan voi olla liikaa ainakaan meillä! :-D
 5. To do -tyyppinen säilytyslokero maksamattomille laskuille ja muille tärkeille papruille. Meillä ne tällähetkellä seikkailee keittiönkaapeissa ja millon missäkin.. 
 6. Parvekkeelle valot, ooooooooi yhet on jo ostettu (t. valohullu pimeetä pelkäävä hömelö)
 7. Kynttilöitä, kynttilänjalkoja ja muuta sensemmosta kynttiläjuttua!
 8. Uudet peitot ja tyynyt sänkyyn. 
 9. Parveke kalusteet meidän isolle uudelle ihanalle lasitetulle partsille, oikeen kunnon olkkari nro. 2, sen haluun sisustaa tosi kodikkaaks ja ihanaks paikaks jossa voi viettää aikaa! 
Jossain vaiheessa tulee varmaan hankittua uus keittiönpöytä ja tuolit, mutta se ei oo tän rahabudjetin mukasta just nyt, ehkä keväämmällä.. Vaikkakaan parvekekaluisteita ei olla oikeen tähän vuodenaikaan löydetty, eli nekin luultavasti tulee hankittua vasta sesongin alettua parin kuukauden päästä! Kiinnostaako teitä nähdä postausta uudesta kodista sitten helmikuun alussa? 

6 kommenttia :

 1. Onpas sun ostoslistalla kivoja juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Meillä on jo kaikki ns. tarpeellinen ja pakollinen, mut uuteen kotiin on aina kiva hankkia uusia juttuja! :p

   Poista
 2. Kivoja juttuja oot kerännyt tuohon kollaasiin :) ehdottomasti kiinnostaa nähdä postaus uudesta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva että kotipostaukselle näytetään vihreää valoa! :-) Odotan itsekin innolla sen tekemistä, kunhan päästäis muuttamaan! Nää viikot tuntuu todella pitkille, haha :-D

   Poista
 3. Ihania juttuja sun ostoslistalla <3! Tuo talja ja hopeinen kynttilänjalka näyttää kivoilta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) niillä saa kyllä kotiin kivaa kotoisaa ilmettä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥