2015/09/27

SYKSYN TO DO

Heippa ihanaiset! Nyt on tiimipostauksen vuoro ja tarkkasilmäisimmät onkin varmaan jo tuolla sivussa huomanneet gadgetin tiimille ja sitämyötä muutokset meidän tiimissä. Meillä oli tiimissä vähän postauksen suunnittelu ja kommunikaatio ongelmia, mut nyt kun ollaan vakiinnutettu just tää porukka - on meille ollut blogiasioistakin puhuminen huomattavasti helpompaa ja se tulee kuin itsestään.

Käytiin nappaamassa perjantain ilta-auringossa Lassin kanssa vähän erilaiset kuvat tän postauksen kuvitukseks, koska syksysellä teemalla mennään. Palataan alkuviikosta ja ihanaa syksyä teille! 

IMG_7641

Muista nauttia syksyn värikirjosta muutenkin kuin kameran linssin läpi! Syksy on mun lempivuodenaikaa just ton vaan hetken kestävän värikirjon, viilenevien iltojen ja muiden takia. Mulla on ollu paha tapa missata syksyn ihanat ulkoilut, kun kamera on aina kourassa - joten voisin käydä vaikka parikertaa kävelyllä metsässä ihan ilman kameraakin! 

Pidä koti siistinä. Meillä on ollut viimeaikoina semmonen hallittu kaaos ennen viimeviikonloppua, jollon siivosin kämpän lattiasta kattoon ja laitoin vähän paikkoja uusiksi samalla. Nyt tää on pysynyt siedettävänä, mutta imurin ja rätin varteen ois tänään tartuttava silti.. Ehkä se ois Lassin vuoro? ;-) 

Ala käymään taas salilla. Salilla käyminen jäi ikävästi kun sain työpaikan ja totuttelin arkirutiineihin, nyt pitäis ottaa itseään niskasta kiinni ja päästä purkamaan taas energiaa salille! 

Käytä kumppareita kun on märkää! Joo, ei lisättävää. Märät sukat ei oo kivat, etenkään kokopäivän ajan töissä.
   IMG_7681

Rupea säästämään Joulun/talven ulkomaanreissua varten. Vaateostokset sais jo jäädä vähemmälle. Oon tuhlannut tässä kuussa enemmän vaatteisiin kun viimesen puolenvuoden aikana yhteensä, viimeisiä paketteja odotellessa! :-D

Panosta ruoan laatuun. Ollaan viimeaikoina lipsuttu herkuttelemaan vähän liiankin usein. Tekosyinä ollaan käytetty kiirettä, kaupan huonoa valikoimaa, kauheaa nälkää ja vaivaa väsätä safkat itse. Herkulliset, mutta silti terveelliset kotiruoat valmistaa niin nopeesti, että noi on tosi tyhmiä tekosyitä. Ja silleen säästäis jo pitkän pennin rahaa! Eilen kuitenkin fiksusti tein kolmen ruokalajin illallisen yllätyksenä Lassille ja hintaa koko show'lle jäi vähemmän kun yhden hengen pihviannos ravintolassa.. Tein meille ihanat pihvit pääruoaksi! 

Vaihda autoa! Mä en vaan uskalla ajaa etuvetosella autolla talvella, joten hankintalistalla on mersu takasin..

Muista iloita arjen pienistä asioista!  Tää on ehkä tärkein. Oon ollu aika huonoilla ja surkeilla fiiliksillä koko kesän ajan, ja ne pienet ilonaiheet on unohtunut multa kokonaan mun haikaillessa suurempien juttujen perään, ulkomaanmatkat, hevonen, omakotitalo, uus auto, obejtiivi.. 

Arkisia juttuja, mutta silti niin kovin tärkeitä! Syksy on ollu mulle yleensä semmosta uuden alottamisaikaa. Tänä syksynä mulla ei oo alkanu kuitenkaan esim. mikään koulu taikka uus työ, eikä uus harrastus, joten sekin on varmaan ollut syynä tähän kaikkeen vaatimiseen ja tyytymättömyyteen! Nyt mennään kuitenkin näin ja siihen on vaan totuttava, hah :-D 

IMG_7671

4 kommenttia :

  1. Nää kuvat täydensi tät postausta, ihana kokonaisuus :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näissä kuvissa hymy on ihan aito kun iskän flanellipaidassa hypin keskellä vierasta kaupunkia ja kastelin ahterini istumalla märällä asfaltilla :'D haha!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥