2015/05/25

YLI VIIKKO SITTEN

Huhhuh, aika on mennyt taas kun siivillä eikä kameraan oo viimeviikonlopun (ei toi mikä loppu eilen vaan edellinen :-D)  jälkeen tallentunut mitään! Tunnen huonoa omaatuntoa, ettei blogin panostamiseen oo riittänyt aika ja kuvia ei ole julkastavaksi säännöllisesti.  Meillä on mennyt todella lahjakkaasti työvuorot ristiin, eli Lassilla on ollut vaan iltavuoroja ja viikonloppusin ollaan niin menossa - että kamera unohtuu aina auton takapenkille.. 

No, jottei tää menis aivan voivotteluksi, mulle kuuluu erinomaisen hyvää! Töissä päivät kuluu tosi äkkiä ja ennenku huomaankaan on taas viikonloppu ja jo uus viikkokin startannut. Kuten nyt viimeviikolla pääs käymään. Oon ollut tottumattomuuttani töiden jälkeen ihan rättiväsynyt, eikä inspiraatio oo riittänyt blogiin enää iltaisin, ei sillä et se ois riittänyt mihinkään muuhunkaan kun sohvalla löhöilyyn ja syömiseen, haha :-D

Kun kuvat on otettu oltiin lähdössä juuri kuuntelemaan kaverin keikkaa lähikuppilaan ja olin käynyt muutamaa tuntia aiemmin ottamassa volyymiripset. Mulla on D kaarevuudella 9-12mm ripset ja oon tykännyt näistä ihan mielettömästi - paljon kauniimmat, näyttävämmät ja kevyemmät  kun klassiset! 
IMG_7261 copyIMG_7269 IMG_7354 IMG_7346

4 kommenttia :

  1. Todella kaunis ja tyylikäs asu ;-) Ja olet niin kaunis, huh! <3

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs asukokonaisuus<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥