2015/05/13

11 QUESTIONS

Heippa! Mitäs teidän keskiviikkoon kuuluu? Mulle kuuluu oikein hyvää  - huomenna on vapaapäivä ja perjantaina suunnataan työkaverin kanssa suoraan töistä Helsinkiin shoppailemaan! Eka tilipäivä ja heti mä oon tuhlaamassa, lauantaina nimittäin tulee taas räpsyripset ja perhetutun keikkakin on illalla lähikuppilassa! Mulle on tiedossa siis toiminnan täyteinen viikonloppu - eikä muuten yhtään haittaa :-D

Ajattelin näiden sekalaisten viimeaikaisten satunnaisten kuvien lomaan vastailla Viivin blogista löytyneisiin kysymyksiin, että tulis vähän jotakin tekstiä ku mun pää lyö ihan tyhjää ja halusin kuitenkin teille postailla!

IMG_2995

1. Mikä on sun mielestä kaikkein tärkein elämänarvo?
Hyvä, luotettava ja rakas tukiverkosto läheisiä ihmisiä. Mikään ei korvaa omia läheisiä, niitä joiden puoleen voit aina kääntyä.
2. Mikä on sun mielestä paras jäätelömaku? 
Ingmanin kinuski-suklaa!
3. Minkä maalainen ruoka on mielestäsi parasta? 
Thaimaalainen ja suomalainen ruoka on kyllä semmosia parhaita luottoruokia. Oon avoin ruokien suhteen ja monista eri ruokakulttuureista mulla löytyy henkilökohtasia lemppareita. :-)
4. Mikä on sun lempivuodenaika, miksi? 
Alkusyksy, koska ei oo enään liian kuuma, mutta illat on vielä valoisia ja rupee pikkuhiljaa hämärtämään - kaikki kauniit värit luonnossa. Ja kun syksy etenee ei oo enää biiläisiä (ampiaisia) eikä muita surrispörriäisiä! Kesällä uiminen on kyllä ihan huippua ja kesäravit! Talvella paukkupakkaset ja auringonpaiste ja keväällä uuteen elämään puhkeeva luonto ja lämpenevät säät. Tykkään kaikista, haha :-D

IMG_3420

5. Onko sinulla/haluaisitko lemmikin? Minkä lemmikin haluaisit? 
On mulla kissa mutta se asuu mun vanhempien luona. Haluaisin hevosen, jos se lemmikiks lasketaan. Sisälemmikkiä en tahtois, vaikka podenkin säännöllisesti koirakuumetta..
6. Osaatko kiivetä puuhun? 
Osaan jos alhaalla on oksia, haha :-D Nykyään en kyllä varmaan uskaltais..
7. Montaako kieltä osaat puhua? 
Osaan suomea, englantia ja pikkusen ruotsia. Saksaakin ihan vähän, mutta puhun oikeestaan sit kuitenkin vaan suomea ja englantia.
8. Kumpi on kivempi eläin, kilpikonna vai kultakala? 
Kilppari, ne on aika hauskoja loppujenlopuks. Pienenä meijän naapurilla oli kilpikonna ja ulkoilutettiin sitä aina pihalla!

IMG_3108

9. Mikä on sun unelma-ammatti? 
Ravivalmentaja omassa 6 hevosen valmennustallissa. Ei tarvi varmaan selittelyjä? Sitä lottovoittoa ootellessa.. :-D
10. Millaiset elämäntavat sulla on? 
Syön säännöllisesti, toisinaan terveellisesti, toisinaan myös herkuttelen. Harrastan urheilua muutaman kerran viikossa, en käytä hissiä juuri koskaan - joten eiköhän mun elämäntavat oo ihan ookoot. 
11. Millaisista/Mistä tv-sarjoista pidät?
Kattelen salkkareita, pretty little liarsia (tyhmää kun se jatkuu vasta kesällä!!) ja sit noita voice of finlandeja tykkään katella. Katon tosi vähän telkkaria ja koneella  sitten iltasin rauhotun yleensä jonkun sarjan parissa.

IMG_2922

3 kommenttia :

 1. Kiva, että vastasit näihin kysymyksiin ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania varsinkin noi viime postauksen kuvat ja niin kivan simppeli ulkoasu sun blogilla!!:)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan paljon! :-) Käynkin kurkkaamassa sun blogin :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥