2015/04/06

SILMÄT KII & KEVÄTAURINKO

Älkää toki antako otsikon hämätä, eihän ne vallan kiinni ole, mutta valtaosassa kuvia aurinko pilkisteli koko ajan jostakin pilveraosta ja mun silmät on sirillään, joka näyttää ehkä pikkusen typerältä. Kuvien asu on ihan tahallaan tommonen yksinkertanen, tylsähkö ja perus. Koska noin mä olen viimeaikoina pukeutunut, lukuunottamatta paria päivää toppatakissa. Mut ei suotta heitetä kledjuja jotka ei oo muuten päälle eksyneet näihinkään kuviin, eiksvaa? Pukeutumiseen kaipaisin kovasti jotain uutta inspiraatiota, oon aivan hukassa tän mun jokakeväisen "paskoja vaatteita" kauteni kanssa, eikä mikään kaapissa oleva rätti miellytä silmää juurikaan, joten ei se pukeutuminen liiemmin jaksa kiinnostaa. 

Viimesenä parina päivänä mun bloggausinto ja jopa kameran ulkoilutus on palannut päivärytmiin. Johtunee varmasti ainakin osittain ilmojen paranemisesta, mutta tosta meidän huikeesta blogitiimistä, josta saatte tän viikon aikana vähän lisää infoa! ;-) Mut näihin kuviin ja tunnelmiin tälläkertaa!

IMG_1259 IMG_1453 IMG_1124-k IMG_1474 IMG_1335

8 kommenttia :

 1. Ihanan keväiseltä näyttää sielläkin ;-) Ja niin upea Satu <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväisiä kuvia! :-) Ja sulle sopii tosi ihanasti tuo smiley-lävistys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja kiitos! :-) toi smiley jakaa aika hyvin mielipiteitä mut en osais olla ilman sitä ku se on ollu jo niin monia vuosia tos killumassa, hah :-D

   Poista
 3. Voi Satu kuinka kaunis oletkaan näissä kuvissa♥

  VastaaPoista
 4. Oiiii olet niin kaunis ♥ Ja pakko sanoo et sulla on aivan ihanat poskipäät ja hymy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan paljon, oon ihan hämilläni ja punastunut vallan! <3 :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥