2015/04/04

JOTAKIN HUKASSA?

Esimerkiks kotona olemisen jalo taito, joka juurtu muhun turhankin hyvin noin vuos takaperin ja joka nyt on mystisesti kadonnut, koneen avaamisen taito, kamera, postausideat jne.. 

Ja päinvastoin, inspiraatiota multa ei puutu mut kaikki muu, eikä se postaus nyt ihan vaan inspiraatiolla synny, kun ei ole kotona - vaikka kamera kyllä on, ei tiedä mistä postata, ei jaksa istahtaa koneelle ees pieneksi hetkeksi eikä keksi kuvattavaa. On kipee, sataa vettä tai räntää ja on vuosittainen "paskoja vaatteita" aikakausi. Nyt kuitenkin pääsin koneelle. Jokseenkin tekemään jotain ihan muuta kuin postausta, nimittäin hakemaan ammattikorkeakouluihin. Mä, joka en ajatellut enää opiskelevani päätti viimetipassa hakea kouluun. Kai se on ihan ok? :-D 

Miten te muuten saatte kuvaajia jos haluatte tyyliin asukuvia? Kuvaako puolisot ja miten ihmeessä saatte ne lahjottua siihen?, haha! :-D Mulla se on ollu aikamoista pakottamista, lahjontaa ja kiristystä yleensä, vaikkakin tolta löytyy halua valokuvata - kaikkee muuta kun mua.. Juu, mutta nyt koitan palata aktiiviseen postaustahtiin takasin ja lopettaa nää armottomat bloggaustauot. 

Kuvituksena saatte viimeaikaisia tapahtumia puhelinkuvakollaasien muodossa pienin sepostuksin, niin pysytte suhtkoht kärryillä mitä täällä ruudun toisella puolella istuvan elämässä tapahtuu!
Untitled Aikasia, mutta rauhallisia aamuja. // Ihania erilaisia smoothieita. // Herkuttelua Naisten raveissa viime torstaina, nam! // Kuohuviiniä ja ruusu samaisissa raviloissa.
Untitled Ulkona syömistä Lahden parhaassa hampparimestassa, American Style Dinerissa! // Mun narsissit aukes ennen kuolemistaan! // Pikkuvirpojille vähän herkkuja. // Rauhallinen aamupäivä yksin kotona, ne on niiiiin ihania! 
Untitled Pakollinen selfie ennen ovesta ulos astumista :-) // Herkullista thaikkuruokaa Lassin sedän thai-ravintolassa, Lahtelaiset vinkvink Thai Smile Salpakankaalla ;) // Leffailua keskiviikkoiltana. // Lassin ihana pikkusisko Elina ja #frendsie :-D 
Untitled Autoremontteja, useempia kun toi viimeöinen, haha :-D // Lassi tunkee aina kuviin kun napsin selfieitä, sittehän alkaa irvistely.. // Taas yks pakollinen ennen ovesta ulos astumista, luottoasu. // Herkuttelua ystävien kanssa Robertsissa tänään. 
Untitled Isille viestiä mun olkapään vammaamisesta, viestissähän kerron ettei toi pallura suinkaan ole se itse olkapää, vaan se on ihan tuossa etualalla, varmaan 90 astetta eteensisäänpäin kääntyneenä.. // Ystävien kanssa syömässä siellä parhaassa burger paikassa, taas.. // Hautajaisiin tulevan mekon testailua. // Ystävien, joiden kanssa tää päivä hujahti kuin siivillä, ihana vauva Riina!

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia ja tsemppiä hei postausten ideoimiseen. Kaikille tulee varmasti niitä blogitaukoja eikä niitä kannata ottaa turhan vakavasti :) Oliko toi Fast and Furious 7 sellainen mikä kannattaa käydä katsomassa? PW oli mun lempparinäyttelijä ja oon vähän silleen että pystynkö näkemään sen valkokankaalla vai odotanko suosiolla dvd:tä että saan rauhassa kotona vollottaa :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Ja kannattaa käydä kattomassa, lopussa ku Vin höpöttelee Paulista nii se oli mun mielest ei leffaan kuuluvaa vaa henkilökohtasta ja siinä meinas tippa tulla linssiin, mut luojankiitos se oli lopussa :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥