2015/02/24

TÄYSIN EPÄONNISTUNUT KUVAUSKERTA

Heippa taas pitkästä aikaa, palaillaanpas normipostausten pariin. Täällä Lahdessa on ollut ihan toivottoman huonot säät, eikä ulkona oo viihtynyt pakollisia roskien vientejä pidempään. Eilen kuitenkin sää oli edes jollain tapaa siedettävä (harmaa ja tuulinen kylläkin), mutta päätettiin silti koittaa napata parit kuvat blogin puolelle. Ja no, eihän siitä tullu yhtään mitään, haha :-D 

Käytiin eilen myös Kausalassa ja Helsingissä, mutta jo epäonnistuneen kuvaussession jälkeen ei edes tehnyt mieli kaivaa kameraa laukusta esiin! Kausalaan ajeltiin kahvittelemaan huvinvuoksi ja Helsinkiin kiidettiin hakemaan Lassin tietokoneeseen uus näytönohjain, vanhan sanoessa sopimuksen irti. (Tai siis peli tökki vähän, niin piti saada sitten se markkinoiden paras hintaluokasta helvetin kallis.. :D:D)

Mulla oli selkeesti oikeesti ongelmia pitää silmät auki, olla irvistelemättä tai edes olla normaalisti. Lassilla puolestaan oli tarkentamisen kanssa ongelmia ja neljänsadanviidenkymmenenkahden kuvan ottamisen jälkeen päätettiin luovuttaa. Näätte nyt sitten, miltä ne kuvat, joissa tarkennus on sinnepäin näytti.. Mitä tykkäätte tälläsistä postauksista, jossa kuvat on todellakin epäonnistuneita? Onko kivempi katsoa aina onnistuneita kuvia?
IMG_8298-k IMG_8285 IMG_8451-k IMG_8570

6 kommenttia :

 1. Täällä Vaasassa ei oikeastaan ole edes lunta joten asukuvista tulee todella todella tylsiä! :-( Mutta nää sun kuvat on ihanan valoisia, upeita!

  Pirteää tiistaita ♥
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mäkin toivoisin että täältäkin lähtis pikkuhiljaa lumet! Olis miljoona keväistä asua kun aurinko vähän pilkistäis ja asfaltti pilkottais! :)

   Ihanaa loppuviikkoa sullekkin ♥

   Poista
 2. Hah, jotenkin kiva nähdä välillä näitä epäonnistuneita kuvia, kai niistä saa jotain vertaistukea... :D

  Lea - Kuviakin kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! :D Meillä on tällänen tosi huono asetelma, koitan opettaa miestä kuvaamaan, se koittaa opettaa mua olemaan normaalisti eikä aina irvistelemään tai muuten söheltämään ja sit jommallakummalla menee hermot :-D haha!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥