2015/02/08

SUNNUNTAI


Kuten vähän enteilinkin, niin onhan mulla teille jotakin kivempaakin kerrottavaa näin loppuviikosta. Kulunut viikko on ollu jotenkin todella raivostuttava ja viimepäivät oon vaan juossut ympyrää saamatta mitään hyödyllistä kuitenkaan aikaseksi. Tänään oli kuitenkin ihan huippupäivä, koska jo heti aamusta otettiin iskän ja Lassin kanssa suunta Tamperetta kohti. 

Mitä me sitten mentiin Tampereelle tekemään, oli käynti Verkkokauppa.comissa. Helsinki olis tosiaan ollut lähempänä ja lyhyemmän ajomatkan päässä, mutta tää kohde jota mentiin metsästämään, oli viimeinen laatuaan ja löytyi ainoastaan tuolta Pirkkalasta, Tampereelta. Sain siis vihdoin viimein ihkaoman MacBookini! Voi sitä onnen määrää, kun sain tän paketissa käteeni, puhumattakaan kun sain kotona avata tän paketista, haha :-D Eihän mun vanhassa koneessa ollut sinällään mitään vikaa, se vaan ylikuumenee & hurisee kauheen lujaa, välillä (harvoin) on hidas ja se on pian jo 5 vuotta vanha. Nyt mulla on ihanaakin ihanampi (materialismionnellisuus :-D), hiljainen ja kuumentumaton MacBook Air, johon en vois olla tyytyväisempi. 
IMG_6730 IMG_6759
Olisin halunnu tehdä ihan kunnon postauksen, minkä sisältönä olis ollu muutakin kun pari hassua kuvaa tietokoneesta?!, mutta ulkona on koko päivän tuullut niin kovaa, ettei tullut mieleekään lähteä sinne nappaamaan ainuttakaan kuvaa, hyrhyr! Toivottavasti ensviikolla sää suosis vähän paremmin ja sais blogiinkin uusia kuvia. Palaillaan taas & laittakaahan postausideoita, jos semmosia löytyy!  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥