2015/02/04

RANDOM SNAPS

Moikka! Tänään keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa Lassin kanssa yhdessä kamerat kaulassa vaan käppäilemässä. Kuvasaldoa näiltä kerroilta on yleensäkin tosi vähän, mutta se on ihanan rentouttavaa, ei tarvii miettiä kellonkanssa mitä tekis. Jokseenkin, mun ei oo tarvinu tehdä niin viime toukokuun jälkeen, kun aniharvoin, eikä sekään ole ollenkaan kivaa! 
IMG_6998 IMG_7043 IMG_6526-k
Kun on epätoivosesti laittanut satoja hakemuksia eri työpaikkoihin, nirsoilematta alkaa mennä pikkuhiljaa toivo. Kahdeksan kuukautta työttömyyttä takana, toivoisin, ettei olis kuukauttakaan enää edessä. Musta ei oo kivaa elää rutiinitonta elämää, kun yksinkertaisesti ei ole varaa tehdä mitään, kun hyvin harvoin! Harvemmin blogeista pääsee lukemaan, jos jollakin on jotain rahaan liittyviä huolia, päivitellään korkeintaan opiskelijabudjettia. Nojoo, opiskellessa rahaa jäi vielä vähemmän kun nyt, mutta eipä näilläkään vuokran jälkeen käteen jäävillä parinsadan euron kuukaustuloilla paljon törstätä. Jokasen pennin saa miettiä tarkkaan mihin laittaa, eikä mitkään isommat hankinnat tuu kuuloonkaan. Joskus (onneks ihan törkeen harvoin) joutuu vaan nöyrtymään ja kilauttamaan vanhemmille, "voisitteko auttaa". Se on äärimmäisen noloa, kun kumminkin omillaan ollaan asuttu jo se kaks vuotta.. 
IMG_6555 IMG_6676 IMG_6669 IMG_6674-k
Mut ei sovi masentua, koskaan ei tiedä millon joku työpaikkahaku nappaa ja saa duunin! Tässä toivon hiipuessa sen vaan toivois käyvän tosi pian.. Jos vaikka enskerralla palailtaisiin blogin pariin vähän mukavempien tekstien merkeissä vaikka vielä loppuviikosta, mutta näihin kuviin ja tunnelmiin! Laittakaa muuten jotain postausideoita/kuvausidoita & muita rakentavia kommentteja kommenttiboksiin!

IMG_6591

2 kommenttia :

  1. Huh huh, onpas upeita kuvia! Ala myymään niitä tai perusta kuvausfirma! Ilmoittaudun ensimmäiseksi asiakkaaksi :P

    VastaaPoista
  2. Oivoi mä häkellyn! Kiitos hurjasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥