2016/03/28

BT - SPRING INSPIRATION

Moikka! Päätettiin tehdä pitkästä aikaa tiimipostausta ja aiheena oli kevätinspis pukeutumisen osalta. Muiden tiimiläisten blogit löydät tuolta sivupalkista tuttuun tapaan ja suosittelen käydä kurkkailemassa muidenkin ihanat inspiraatiokollaasit! :-) Keväisin mulle tulee kauhee himo vaatteisiin, sama syksyisin. Keväällä mulla on vahvempi hinkuvinku saada kaikkiheti just mulle nyt, joten ois suotavaa jos oppisin jo alkuvuodesta alkaa säästämään kevään massahankintojen varalle, haha :-D No ei siinä, mukavaa kevättä kaikille ja pitäkää ostohimot kurissa!  

Untitled #3

Aina niin tyylikästä mustaa! Kevään musthave hankintalistalla on musta trenssi tai villakangastakkityyppinen takki ilman villakangasta, miten se selitetään?, en oo eri takkien termeistä ihan niin kartalla, että osaisin sen oikeen sanan tähän löytää, haha :-D No kuitenkin semmonen oversized tyylinen, rento mut tyylikäs ja ajaton ois hakusessa! Vinkkejä saa kertoa! Mustat pillifarkut on jokakauden luottovaate, ja ne multa löytyykin dr. denimeinä kaapista, samoinkun valkoset air force ykköset, jotka kotiutin muutama viikko sitten. Tommonen herrasmieshuopahattu (nimenomaan tommonen kovareunanen, ei lurppalieriö) on bongattu jo kauan sitten Carlingsista, mutta viidenkympin suolanen hinta vielä mietityttää.. Pyöreet arskat, valkonen paita yksinkertasella printillä, esim toi Leviksen oma ois siisti ja punatut huulet! Ai että kun ois kiva kulkea kuivilla kaduilla tommosen yhdistelmän kanssa! Mitä mieltä te ootte tästä setistä? Pukisitteko päällenne? ;-)


Untitled #4

Ja sit kokonaisuus numero 2. Tää on tälläi everyday-asu. Okei oli toi ylempikin mut tälläsist mä tykkäilen! Yksinkertasta, simppeliä ja mukautuvaista. Tänkin kollaasin tuotteista multa löytyy omasta takaa Daniel Wellingtonin kello, Converset ja revityt farkut! :-) Bomber-takki ja täydellisen raitapaidan metsästys kesken, sekä täydellisen sävyinen tummanpunainen mattapuna huulille! Voisko yksinkertasempaa asua enää olla? -Enpä usko. Mut ai että toi näyttäis hyvälle ja mä aion vielä kaikki tän asun elementit kotiuttaa! :-) Mitä mieltä ootte tästä? Onko jo liiankin yksinkertanen ja jopa tylsä? 

Kertokaahan kumpi asuista miellytti teidän silmää enemmän ja kumman vetäisitte päällenne just nyt? :-) Ja löytyykö teiltä mahdolisesti kollaasien esimerkkivaatekappaleita, tai jos tiedätte mistä vastaavia löytyy edullisesti niin saa vinkkailla! 

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :-) mulla säästökuuri menossa jos sais ees osan hankittua ;-)

   Poista
 2. Tosi kivat kollaasit! voisin kotiuttaa noi kaikki jutut :D! mutta etenkin Niket ja DW kellon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) multa ne jo löytyykin, mut halusinkin kollaaseihin juttuja joita mulla jo on, helpompi rakennella sellasen ympärille asuja :-)

   Poista
 3. Siis niiin mun tyylisiä asuja!! :) Ja aah toi raitapaita ja bomber -yhdistelmä, haluaisin niin! Mulla on kans niin sama juttu ton vaatehingun kanssa, jotenkin tulee niin kamala halu saada uusia vaatteita aina vuodenajan vaihtuessa hahhah :D Ihanasti toteutettu postaus, eikä yhtään tylsiä asuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) kevät on vuodenajoista ehdottomasti suurin sille vaatekaapin päivitykselle, ainakin mulla! :-) kiva että tykkäsit! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥