2015/06/13

DINNER CRUISE

IMG_3593 copy

Voisin kertoa taaaaaas että mua vähän hävettää.. Oon monena iltana ollut tulossa postaamaan nää kuvat, mutta en oo vaan saanut aikaseksi, hah :-D Mutta nää kuvat on (// kahen) viikon takaiselta illallisristeilyltä Lassin perheen seurassa, ja tapasin joitakin Lassin sukulaisia (kai serkun ja sen vaimokkeen jos oikein ymmärsin?) ensimmistä kertaa siellä - siksi kuvaaminen unohtu lähes kokonaan. Olin tollon vielä kipee, eikä istuttu tossa ulkoterassilla muutamaa minuuttia pidempään viilentymässä. Aurinko nimittäin paisto täydeltä taivaalta ilta kymmeneen asti ja järvellä lipuva lasikippo, elikkä täys illallislaiva oli aika lämmin! Oli oikein herkullista ruokaa ja mukavaa seuraa, seurajuomaa unohtamatta.

Enivei, tää tekstinpätkä on nyt ihan tänpäivästä, ku ylempi on viikontakaa.. Viimeviikko meni aikalaisessa koomassa, nukuin yöt todella huonosti ja töiden jälkeen juoksin ympäriinsä asioilla, huh.. Eilen menin suoraan töistä isoveljen luo pihahommiin ja ai että mä nautin, vaikka mun jalat onki nyt täynnä itikanpuremia ja nokkosenpolttamia (en tunne sitä nokkosen nipistelyä, mut siitä jää jäljet ja ne kohat turpoo!!), oli kuitenkin mielettömän ihana tehä pihatöitä!

Nukuin tänään pitkään ja nautin pitkästä suihkusta kaikessa rauhassa. Nyt kerkesin pitkästä aikaa istua koneelle ajan kanssa, vaikka ulkona olevat kakskytäneljä astetta lämpöö houkuttais aika hurjasti, joten taidampä jättää koneen pauhamaan musiikkia ja lähteä laittautumaan! :-) Palaillaan taas ja ihanaa kesänalkua kaikille! 

IMG_3726 copy
IMG_3807 EDIT // Yritin julkasta tätä jo viimeviikonloppuna, mutta mulla palo totaalisesti hermot flickriin joka ei antanu mun ladata kuvia sinne! :-D 

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! ♥