2015/04/13

HAUTAJAISASUA

IMG_1772-001
Heipsun taas! Viimeviikko oli aikamoista tohinaa, enkä juurikaan kerennyt kotona muutakuin nukkumaan, no onneks nyt rahottuu taas hetkeks! Lauantaina meillä oli ohjelmassa Lassin mummon hautajaiset, joissa mulla kuvissa näkyvä asu oli päällä. Mulla oli ton mekon lisäksi semmonen pitkä musta neuletakki, mutta se ei oikein tullut kuvissa oikeuksiinsa joten otin sen suosiolla kuvien ajaksi pois. Mustaa mekkoa sai muutamaviikko takaperin etsiä kissojen ja koirien kanssa ja keskustaan kurvattuani löysin Vilasta tuon mekon. Se helpotus, kun mekko lopulta löytyi ja sille kaveriksi parilla eurolla sukkikset Seppälän loppuunmyynneistä! Olin  kaikinpuolin tyytyväinen omaan ulkonäkööni mikä on tälläselle itsekriittiselle ja inhoselle naisenalulle hyvin vaikeaa. No, onneks kerrankin näin päin! ;-)

Hautajaisista en kuvamateriaalia viitsi julkaista, tilaisuuden yksityisyyden vuoksi. Oli kuitenkin ilo huomata miten paljon rakkaalla mummolla oli ystäviä ja kuinka sankoin joukoin he olivat paikalle saapuneet. 

Tää kirjotus tuntuu jotenkin jäykälle, eikä mulla sen ihmeempiä kuulumisiakaan oo kerrottavana, mut palailen taas, kun kuvia ja kirjotettavaa ilmestyy! :-) Mukavaa viikon alkua teille!

IMG_1589-001 IMG_1596-k IMG_1635-001 IMG_1639-001 IMG_1594-k

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! ♥