2015/02/17

IHANA MAANANTAI

Heippa taas! Mitenkäs teillä on lähtenyt viikko käyntiin? Mulla nimittäin lähti erinomaisesti, kaunis sää, vapaata kaikesta & eikä ollut liian kylmäkään. Suunnattiin maanantaina aamupäivästä Oonalle aamukahville ja auttamaan sitä iltapäivän tuleviin matikankokeisiin vielä viimehetken vinkein. Oonalta lähdettiin hoitamaan pari juttua kaupunkiin ja koska kummankin teki mieli olla ulkona, mentiin me avaamaan meidän terassikausi satamaan kaakaolle ja korvapuustille. 

IMG_7983 IMG_8012-k IMG_8066 IMG_8102

Täytyy vielä täälläkin hehkuttaa, etten muista, missä ja millon viimeksi olisin saanut niin hyvää palvelua kuin Kahvila Karirannassa maanantaina sain. Siellä oli ihan täyttä, pöydissä ei ollut ulkona, eikä sisällä tilaa, joten jouduttiin hetki oottelemaan, että päästiin terassille. Kerettiin maistamaan kaakaoita mun kuvauspakotteiden takia vasta kymmenisen minuuttia oston jälkeen ja kaakao maistui ihan vedelle. Lassi hilppas vaihtamaan kaakaot ja saatiin runsaiden pahoittelujen saattelemana uudet kaakaot kermavaahdolla & vielä konvehteja kylkeen. Tuli vaan jotenki niin äärimmäisen hyvä mieli, noissa huoltsikoilla kun myyjät vaan tokaisee väkisin väännetyn pahottelun ja saa sen uuden kaakaon. Kun oltiin lähdössä jatkamaan matkaa, tultiin meille vielä toivottamaan hyvät päivänjatkot, pahoiteltiin, eikä saatu itse viedä astioitamme pois. Ai että tommonen kunnon palvelu saakin hyvälle tuulelle, se tuntuu jotenkin olevan nykyään niin harvassa.

IMG_8133 IMG_8113-k IMG_8151
Hyvänmielen saattelemana oli kiva napata Prismasta parilla eurolla kimppu ruusuja piristämään kodin ilmettä! ♥

6 kommenttia :

 1. Hei aivan mielettömän ihana blogi sulla! Liityn ehdottomasti lukijaksi <3 :-)

  www.sofialaurent.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! ♥ Kävin kurkkaamassa sunkin blogin ja uuden lukijan sait sinäkin! :)

   Poista
 2. Voi miten mukavaa että saitte noin hyvää palvelua, se kun ei valitettavasti ole mikään itsestäänselvyys.:-( Tuli ihan hyvä mieli itsellekin moista kokemusta lukiessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta ainakun hyvää palvelua saa jossain, haluaa kokemuksen jakaa myös muille :)

   Poista
 3. Oi tuo kaakao :)♥

  mirkunlifestyle.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥