2015/01/22

UUS ALKU

Eli toivottoman postaustauon seurauksena päätin antaa tälle blogille uuden mahdollisuuden & samalla myös uuden alun! Uus alkuhan ei onnistu ilman uutta ulkoasua (joka ei vielä ole täysin valmis), tai uusia tuulia joten mun lifestyleblogi on nyt iiiiihan erilainen kuin mitkään aiemmat blogit, tai tääkään blogi aiemmin. 
IMG_5611 Tän uuden puhteen mussa sai aikaan kun tein Saran blogiin bannerin - bannerin johon en ollut tai ole ihan sataprossasen tyytyväinen, mutta joka sai mussa tän uuden blogi-innon aikaan. Niimpä blogin uudistumisen myötä aukeaa myös banneripaja ainakin toistaiseksi. Banneripajasta lisää täältä

Joten alkuun siis, mä oon Satu. 20-vuotias true heppis Lahdesta. Hepastus on pahasti jäissä hevosen uupumisen takia, mutta kaikki aikanaan! ( Musta saa yli-innokkaan kuvaajan, hevosen puunaajan ja karsinan siivoojan tallille, viestii tulee!! :-D ) Ravihepat vei mun sydämmen joku reilu 10 vuotta sitten ja yhä samoilla linjoilla mennään, vaikka kyllähän mä ehkä sielä hevosen selässäkin pysyn ja jotakin voin osatakkin reippaan 6 vuoden ratsastustaustan ja samanmoisen tauon jälkeen.. 
IMG_5583
Harrastelen kans valokuvausta, jokseenkin sekin on ollut jollain ihmeellisellä tauolla, oon ollu ihan megalaiska kaivamaan kameraa kameralaukusta pois. Kamerana mulla on Canon EOS 7D, siihen putkina canonin kiintee 50mm f./1.4 ja yleishöylänä tamronin 28-75mm f./2.8. Löytyy siihen vielä tamronin puhkikuvattu 70-300mm ja kittiputki 450D:een jäljiltä, joka toimii miehen harjottelukaluna nyt. 

Postaustahdin koitan pitää jotakuinkin muutama postaus viikossa ja ne käsittelee aikalailla ihan vaan mun arkea. Koitan kuvailla ahkerasti ja kuvia näätte ainakin musta, ruoista, kodin sisustuksesta ja hepoista - niistä asioista joista mun arki ja elämä koostuu. Toivottavasti jäätte seurailemaan tätä, lupaan oikeesti olla parempi bloggaaja kun aiemmin oon näyttöä antanut.. :-D

2 kommenttia :

  1. Täytyy myöntää, että sun blogi on täynnä tosi hyviä ja raikkaita kuvia, etenkin sen aamiaspostauksen kuvat. Haha!
    Muutenki blogi vaikuttaa kivalta, jään seurailee. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥