2015/01/25

MUN PÄIVÄ & RAVIT

10:00 Mun herätyskello soi, oon melko ärsyyntynyt kun se alko pärisemään kesken hyvän unen, joten torkutin..  En kuitenkaan enään saanut unen päästä kiinni joten aloin selailemaan puhelimella somet ja pelasin pari roundia Looney Tunes Dash!ia.

10:32 Nousen vihdoin sängystä ja raahaudun keittiöön juomaan lasin vettä lääkkeiden kyytipojaksi. Painelen samoilla lämpösillä suihkuun. 

11:45 Hiukset kuivattu, vaatteet päälle puettu ja parit kuvat napattu blogia varten ennen raveja.
IMG_5823
12:10  Kuvien latautuessa koneelle käyn harjaamassa auton pihalla ja laitan sen lämmitykseen.

12:30 Rupeen läpikäymään kuvia, järkyttävä homma, vaikka kuvat napattiin kymmenessä minuutissa.. Kun sopivat kuvat on valkattu, alkaa niiden pikainen käsittely.

13:00 Kyllästyn ja turhaudun kuviin, en oo tyytyväinen, kaikissa on joku pielessä. Ainiin, aamupala! Meen tekemään aamupalasmoothien, miks mulla menee aamupala aina näin myöhäseks? Onnistuin kaikenlisäks kaatamaan smoothieen tulevat jogurtit pitkin pöytiä..
IMG_5856
13:20 Vihdoin sain valkattua ne kuvat, käsiteltyä ne ja pääsen lataamaan niitä flickriin. Kävin pakkaamassa kameran laukkuun ja muutkin kamppeet valmiiksi, pitäis olla jo menossa raveihin..

13:38 Vihdoin saan postauksen ulos. 
Koko näytön kaappaus 24.1
13:40 Päästiin lähtemään raveihin ja oltiin paikalla ennen ensimmäistä lähtöä. Treffattiin Oona, Joel ja niiden suloinen vauva Riina. Opetettiin ravien ensikertalaista Joelia pelaamaan.

15:30 Muutamat peli pelailtu ja jostain jotain jopa voitettu, siispä kahvitauon paikka.

15:52 Viides lähtö aiheutti aika paljon viivästystä raveissa, kun viimeistä kertaa takakaarteeseen mentäessä hevoselta petti kärryt, kuski tippui hevosten joukkoon (onneks selvisi säikähdyksellä ja pystyi ajaa lopuissa lähdöissä ajokeillaan, vaikka näyttikin todella pahalta), hevonen hyppäsi aitojen yli varikkoalueelle ja sieltä se lähti takalenkille, josta sen olisi ollut mahdollista päästä parkkipaikalle ja sieltä autoteille. Hevonen kuitenkin kaatui radan takana lenkille ja se saatiin kiinni sieltä.
16:15  Riina nukku lähes koko ravien ajan, mutta sen oli aika herätä syömään ja sen jälkeen se pääs näkemään ekaa kertaa elämässään raveja livenä. (Mun iskä on kyllä näyttänyt sille raveja toto-tveestä!) 
IMG_5882
16:30 Oltiin käyty lunastamassa jo useempi voitto niin kimpassa kuin erikseenkin. Suunniteltiin nelkkulaput ja käytiin ravintolassa moikkaamassa mun vanhempia. Tavattiin myös muita tuttuja ja käytiin hakemassa herkulliset ravimakkarat.

17:00 Vietiin nelkkulaput, käytiin pikakahvilla ja mentiin takaisin ulos jännittämään miten käy.
IMG_5965 18:40 Voitettiin nelkusta reippaat kolmekymppiä, joten loppujen lopuksi me oltiin voitolla ja käteistä oli lompakossa enemmän kuin tullessa! Jes, kerrankin näinpäin. Hyvillä mielin lähdettiin viimeisen lähdön jälkeen ajelemaan kohti Ahtialaa.

19:15 Oltiin Oonan ja Joelin pihassa, syötiin vähän ruokaa, hörpittiin kahvit ja juteltiin ummet ja lammet kaikesta.

22:10 Lähdettiin Lassin kanssa kotiin. Avasin tietokoneen, laitoin kuvat koneelle ja rupesin valmistelemaan tätä postausta.
ravikuvia
23:56 Tallensin postausluonnoksen, otin kokista ja aloin katsomaan ruudusta The Voice Of Finlandia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥